meta name="facebook-domain-verification" content="x8f56bbxlrwy77db3y6syga4s87dms"
top of page
Jeunes AdobeStock_294059366.jpeg

AMBASSADEURSPROJECT
in je school

Nodig de grote bouwbedrijven uit op je school
 

Het beeld dat de mensen van de bouwsector hebben, staat nog ver af van de realiteit en de grote vooruitgang van de laatste jaren. Of het nu gaat om techniek, duurzame ontwikkeling, welzijn op het werk of carrièrevooruitzichten, de bouw biedt vele voordelen, te beginnen met volledige werkgelegenheid.

 

Om deze clichés te deconstrueren en jong talent zoals jij aan te trekken, heeft More Than Building zijn ambassadeursproject gelanceerd. Het doel is tweeledig: ​

  • ​De bouwsector voorstellen aan de leerlingen van het tweede middelbaar via workshops van een halve dag in een technische school in hun regio. Dit is de kans om het plezier te ontdekken van het creëren en bijdragen aan de co-creatie van de gemeenschappelijke en intieme ruimte die de gebouwde omgeving vertegenwoordigt in ons leven.

  • Het vertrouwen versterken van leerlingen van het derde leerjaar die een technische bouwopleiding gaan volgen (timmeren, metselen, elektriciteit, multifunctioneel, enz.), hun toekomstperspectieven bieden en zo het absenteïsme en het aantal keren dat zij heen en weer gaan tussen verschillende opleidingen verminderen. Creëer een ruimte voor discussie met een professional uit de sector.

Wij financieren ook het transport van de algemene scholen naar de technische scholen. Bezoeken aan andere klassen zijn ook mogelijk, evenals lezingen voor ouders.

ONS BEZOEK
IS VOLLEDIG GRATIS

INTERESSE IN ONS PROJECT?

Neem contact met ons op!

Wij beantwoorden graag jouw vragen en organiseren een bezoek volgens de specifieke behoeften van je school.

bottom of page