NIELS

Projectleider

Franki Construct

Ook zin om plannen vorm te zien krijgen en projecten te begeleiden van a tot z?

De grote bouwondernemingen zoeken projectleiders. Bekijk de vacatures hier.

Vrijheid, verantwoordelijkheden, vertrouwen, steun…   dit is meer dan ik hoopte!

 

Mijn naam is Niels en sinds 2015 ben ik projectleider bij Franki Construct, een onderneming die groeit maar toch haar familiale karakter behoudt. En dat bevalt me.

Wanneer iemand vraagt wat mijn vak inhoudt, kan ik dat moeilijk in enkele woorden vatten. Ik hou me bezig met burgerlijke bouwkundeprojecten… van het prille begin tot de opvolging na de oplevering.

Ik word dus bij het project betrokken van in de eerste fase na de bestelling, m.a.w. de voorbereiding en de aankopen (materialen, onderaanneming…). Daarna superviseer ik elke bouwfase en waak ik over de globale kwaliteit tot en met de levering aan de klant, en ook later nog!

Tijdens dat proces werk ik samen met tal van betrokken mensen: de werfleiders op de site, de leveranciers, de architecten, de aankoopverantwoordelijken…  

Ik mag mijn werk in alle vrijheid organiseren. Ik krijg veel vertrouwen, dat is fijn en tegelijk voel ik mij verantwoordelijk. Maar denk nu niet dat ik alles in mijn eentje moet beredderen, wel integendeel! Achter mij staat een ervaren team waarop ik altijd een beroep kan doen.