LUC

Medewerker Departement Kwaliteit

Houben N.V.

De grote bouwondernemingen werven heel wat kwaliteitsverantwoordelijken aan, van verantwoordelijken voor herstellingen tot hogere kaderfuncties.

Bekijk het jobaanbod hier.

Ik ben trots op mijn job en krijg erkenning voor mijn knowhow

Mijn collega Gerry en ik ontvangen elke dag een lijst met kwaliteitsinterventies om uit te voeren bij klanten. Onze onderneming bouwt volgens de regels der kunst en levert kwalitatieve gebouwen af, maar mettertijd veranderen de normen en de wensen van de klanten. En soms is er een herstelling of onderhoud nodig. Tijdens de tienjarige garantie, maar ook na 20 of 30 jaar. De kwaliteit en de service moeten even lang meegaan als het gebouw.

Wij staan altijd ter beschikking van de klanten, verzekeren een snelle tussenkomst, onderhouden vriendschappelijke relaties… Het zijn de waarden van de onderneming en Gerry en ik maken die graag waar. We voelen ons nuttig en tevreden. In ons vak is elke dag anders, we kennen geen routine.

Vroeger maakte ik me als werfleider de basiscompetenties van de verschillende beroepen eigen. Waar nodig kan ik de hulp van experts inroepen om de beste oplossing te vinden. En daar plukt de klant uiteindelijk de vruchten van.

Ook zin in een verrijkend leven ten dienste van klanten-bouwheren?