JONATHAN

Werfleider

Louis De Waele

Zie jij een leven zoals dat van mij wel zitten?
Raadpleeg dan hier de jobaanbiedingen.​

Elke werf betekent een nieuw avontuur, maar de passie blijft dezelfde.

Veertien jaar geleden kon ik na mijn studies meteen aan de slag in de sector. Ook toen al was de bouwwereld voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Veertien jaar! En toch lijkt het alsof ik pas gisteren mijn eerste stappen in de sector zette.  

Ik had dan ook het geluk dat ik heel uiteenlopende werven mocht leiden in verschillende regio’s: villa’s in Brussel, appartementen in Ottignies, een sporthal en zwembad in Andenne, diverse legerkazernes, passiefgebouwen, kantoorgebouwen… En daarbij kon ik telkens weer andere technieken inzetten.

Iedere werf is een boeiend avontuur met een menselijke en praktische insteek. Want we werken elke keer samen met mensen uit heel verschillende sectoren en elk project stelt andere technische en architecturale uitdagingen. Aan uitdagingen trouwens geen gebrek: technische oplossingen vinden, aanpassingen doorvoeren, het project afronden binnen vooropgestelde termijn en budget…

Geen twee dagen zijn dezelfde. We vertrekken van een leeg blad en twee jaar later staat er een bouwwerk, waarvan we ieder hoekje en kantje kennen en dat voor lange tijd zijn plaats in het landschap opeist. Dat vervult mij met trots, telkens ik er voorbijkom.