JESSICA

Werfassistente

CIT BLATON

Zin in een gevarieerde job met gegarandeerde doorgroeimogelijkheden?

Bekijk hier de vacatures.

Mijn job? Zorgen dat alles gesmeerd loopt. En ook voor mij loopt het gesmeerd!

 

Ik ben Jessica en officieel ‘werfassistente’ bij CIT Blaton, een grote bouwonderneming. Wees gerust, ik deel geen geschikt gereedschap uit aan de bouwvakkers, zoals een verpleegster aan de chirurg in de operatiezaal.

 

Op de werf bekommer ik mij om alle administratieve aspecten, ik waak over de goede verstandhouding, coördineer de teams… Kortom, ik bedien de machine niet, maar zorg er wel voor dat ze gesmeerd loopt.  

 

Buiten de werf (in ben meestal betrokken bij twee tot drie bouwprojecten tegelijk) ben ik een volwaardig lid van het projectteam. Mijn takenpakket is zeer gevarieerd: beheer van de plannen, technische fiches, bestelbonnen, opvolgen ISO-normen… Elke werf is anders en iedere dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

 

Mijn toekomst is verzekerd! Ik werkte net – met de steun van mijn werkgever - mijn eerste bachelorjaar in de bouwkunde af aan de avondschool. Ik wil graag doorgroeien tot een hoger niveau als aankoper (geloof me, in de bouw heeft dat niets te maken met ‘shoppen’) of technicus.