EDDY

Werfleider

CIT BLATON

Hou je van bijleren en kijk je uit naar een loopbaan waar je steeds meer vaardigheden verwerft, inclusief de bijhorende voordelen? Solliciteer dan bij een grote bouwonderneming. 

Hier vind je de vacatures.

Een loopbaan van 37 jaar. Slechts 1 werkgever. Maar wel vier opeenvolgende beroepen!

 

Ik hield altijd al van bijleren, kijken hoe anderen het doen, vragen stellen, luisteren naar advies en tips, om het uiteindelijk zelf te kunnen en ten slotte anderen aan te leren!  

 

In 1981 ging ik aan de slag als eenvoudige assistent-hulparbeider. Maar dankzij mijn nieuwsgierigheid, de ontmoetingen en gesprekken met mijn collega’s schopte ik het al snel tot assistent-landmeter, wat mij bijzonder aansprak. Tot men mij vroeg om meer verantwoordelijkheden op te nemen als assistent-werfleider. En toen viel het woordje ‘assistent’ weg en werd ik werfleider zonder meer.

 

Ik ben vooral trots op het feit dat ik doorheen de jaren op mijn beurt jongere collega’s kon opleiden in het beheren van hun werf. Zelfs mijn huidige algemeen directeur, die ooit begon als jonge projectleider! In die samenwerking, het uitwisselen van knowhow en het luisteren naar elkaar schuilt de kracht van mijn onderneming. Het heeft mij een mooie beroepsloopbaan opgeleverd, mooier dan ik ooit had durven dromen toen ik hier binnenstapte!