CLAUDINE

Assistente dienst Offertes

VALENS - EIFFAGE BENELUX

Spreken de werkzekerheid en de vele voordelen van de grote bouwondernemingen jou aan? Er staan heel wat vacatures open. Raadpleeg ze hier.

Mijn werkgever is enorm gegroeid, maar het is nog steeds dezelfde… van voor de intrede van de computer!

 

40 jaar geleden ging ik aan de slag als typiste. Ik maakte deel uit van een team dat de hele dag alleen maar bezig was met tikwerk. Een foutje onderaan de pagina, en je mocht helemaal herbeginnen.  

 

Toen kwam ik terecht bij Maurice Delens, een familiaal bouwbedrijf dat sterk groeide. In 1993 kocht Eiffage de meerderheid van de aandelen van de Groep Maurice Delens  Het is pas in 2006, door de fusie met Maurice Delen en Van Rymenant, dat Valens ontstond.

 

Ik dacht er geen moment aan om van werkgever te veranderen, omdat ik mij hier gewoon goed voel! Doorheen de jaren ontmoette ik talloze sympathieke collega’s en de familiale sfeer van de beginjaren is gebleven, ook al beheren we nu veel meer en veel grotere werven….

 

Ik zette dus grote stappen in mijn loopbaan. Vaarwel typmachine en hallo computer. Maar ik kon vooral doorgroeien tot secretaresse van de afdeling ‘renovatie’, dan tot werfsecretaresse en vandaag ben ik assistente bij de afdeling ‘Offertes’. De bouwsector voorziet promoties gekoppeld aan fijne extralegale voordelen.

 

Ik mag met pensioen vanaf 2020… ten laatste in 2024 maar ik ben niet gehaast aangezien ik mijn werk graag doe!