ANNE-SOPHIE

Calculator

GALERE S.A.

Zou jij ook een job zoals de mijne kunnen aanleren en uitoefenen? De grote bouwondernemingen werven calculators aan, bekijk de vacatures hier.

Op een calculator kan je rekenen: ik ben heel fier wanneer ik mijn kinderen projecten toon die ik binnenhaalde! 

 

Ik ben Anne-Sophie en ondertussen werk ik 12 jaar voor Galère als calculator gebouwen. Mijn beroep is bestekken opmaken om nieuwe werven van bouwprojecten binnen te halen, zodat het orderboekje van mijn onderneming goed gevuld blijft. Voor elk groot project zijn er aanbestedingen. Die dossiers moet ik grondig bestuderen en dan alles op alles zetten om te winnen!

 

Voor ieder project bereken ik de kosten en de rendabiliteit: materialen, benodigde medewerkers, timing… Ik bedenk ook enkele varianten voor ik het finale bestek uitschrijf. Dat moet overtuigen door zijn kwaliteit en de voorstellen van de concurrenten overtreffen. Zo tracht ik zoveel mogelijk bestellingen binnen te halen.

 

Mijn dagen zijn heel afwisselend, want elk project is anders, met specifieke uitdagingen. Ik ben bezig met uiteenlopende aspecten die elkaar aanvullen: technisch, commercieel, kantoorwerk, werfbezoeken.

 

Ik voel me goed in een dergelijke sleutelpositie met veel verantwoordelijkheden. Ik ben fier wanneer ik mijn kinderen projecten toon die ik binnenhaalde!