News_16_2019-04-25_DEME_l’employeur_le_p

DEME is opnieuw de meest aantrekkelijke werkgever van België.

DEME is in de privé-sector opnieuw uitgeroepen tot meest aantrekkelijke werkgever van België tijdens de Randstad Awards 2019. De erkenning is gebaseerd op de resultaten van een enquête bij 14.000 respondenten. DEME gaat enkele bedrijven van de farmasector vooraf (Janssen Pharmaceutica 2e, GSK 4e, Multipharma 6e) en ook een collega (Jan De Nul) die de derde plaats inneemt. Een zoveelste bewijs van de aantrekkelijkheid van onze sector.

Door de jaren heen behoudt DEME consequent zijn sterke reputatie als aantrekkelijke werkgever met een uitstekende werkomgeving en carrière- en groeimogelijkheden. In de jaarlijkse enquête van Randstad onderscheidt DEME zich als nummer één in de categorieën werkzekerheid, toekomstperspectieven voor het uitbouwen van een carrière, jobinhoud, een aangename werksfeer, nieuwe technologieën, salaris en voordelen. DEME leidt ook de lijst met bedrijven voor wie de respondenten graag willen werken.

“Deze award is een prachtige erkenning voor onze medewerkers,” zegt Luc Vandenbulcke, CEO van DEME Group. “Het succes van onze onderneming is in de eerste plaats te danken aan onze medewerkers wereldwijd. Bij DEME leggen we sterk de nadruk op het aantrekken en behouden van de beste mensen in de sector. Daarbij geven we onze medewerkers de kans om aan baanbrekende projecten te werken en hun carrière uit te bouwen in een innovatieve omgeving.”